23/3/16

Xαμένες χιλιετίες


Το Ισλάμ είναι χίλια χρόνια πίσω. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Μπορεί να μην την παραδέχονται, αλλά ποιος είπε ότι το να καταλαβαίνεις την αλήθεια είναι απλή υπόθεση;

Κάποιοι που παριστάνουν τον “καλό άνθρωπο” και που καμώνονται πως ξέρουν ιστορία θα αρχίσουν την κλαψούρα για την αποικιοκρατία και τα συναφή. Λες και η Κίνα και η Κορέα και το Βιετνάμ και οι τόσοι άλλοι δεν υπέφεραν από την αποικιοκρατία. Ουδέν σχόλιον.

Το σίγουρο είναι που τελικά η θεωρία έχει μεγάλη σημασία. Με τέτοια φασιστική θρησκεία δύσκολα ποτέ θα μπορούσαν να ξεφύγουν από τον μεσαίωνα. Μόνο με ηγέτες τύπου Κεμάλ. Δυστυχώς, δεν τους προέκυψε.

Κι αν οι Άραβες πέρασαν μια εποχή ακμής (μέχρι τον Αβερρόη, τον 12ο αιώνα) γρήγορα η θεωρία μίλησε μέσα τους. Φώναξε δυνατά “Δείρτε, σφάξτε, εξανδραποδίστε”. Και τους αλυσόδεσε χίλια χρόνια πίσω. Αντίθετα, ο Χριστός είπε και πέντε σοβαρές κουβέντες. Από κάπου βρήκαν να πιαστούν οι Χριστιανοί. Δυστυχώς ο ιδρυτής του Ισλάμ ήταν απλώς ένας διαταραγμένος και βλαμμένος δολοφόνος.

Τα χίλια χρόνια καθυστέρηση παράγουν χίλιους τόνους μίσους. Μόνο με μια επανάσταση της λογικής (κάτι σαν αναγέννηση) μπορείς να ξεφύγεις απ΄ την κακομοιριά της ζήλιας και του φθόνου. Δεν έγινε η επανάσταση αυτή. Δεν υπήρξε καμιά προϋπόθεση για να γίνει. Και ζηλεύουν και φθονούν χωρίς όριο κανένα.

Έχει ξεκινήσει πόλεμος, αυτό είναι ολοφάνερο εδώ και καιρό. Έχει καιρό να συμβεί στην Ευρώπη και φαίνεται παράξενο. Είναι όμως έτσι πέραν κάθε αμφιβολίας.

Οι ισλαμοφασίστες κορδώνονται ανοήτως ότι δε διστάζουν να σκοτωθούν. Και ξεχνούν, διπλά ανοήτως, ότι η Δύση+ Ρωσία+ Κίνα δε διστάζουν να σκοτώσουν. Και μόνη τους μικρή σοφία που αφήνουν τους Εβραίους ήσυχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου