27/6/15

Ψέμα, ψέμα, ψέμα...

Η ακατάσχετη ψευδολόγια των τελευταίων μηνών κορυφωθηκε με το γελοίο δίλημμα που κατασκευάστηκε από τη κυβέρνηση. Αυτοί που κόπτονται για τη μεγάλη ταχα μου πολιτικη και περιφρονουν τους τεχνοκράτες βάζουν ένα δίλημμα δημοσιονομικό!!!

To γελοίο δίλημμα βασίζεται και σε ένα ακόμη τεράστιο ψέμα για κάποιες δήθεν αγεφύρωτες διαφωνίες. Βρείτε τες παρακάτω, αν μπορείτε...




Αν ο Τσίπρας δεν απέρριπτε τη δεύτερη στήλη θα τον ξήλωλαν τα σταλινικά ξόανα επειδή θα πρότεινε την ΙΔΙΑ πρώτη!!


Το μόνο πραγματικό δίλημμα, που η υστεροβουλία και η δειλία τους εμποδίζει να θέσουν είναι αν μας ενδιαφέρει να γίνουμε κάτι σαν τις ευρωπαϊκές χώρες η προτιμούμε να δοκιμάσουμε τις ονειρώξεις του Λαφάζανη του Κασιδιάρη και του Κουτσούμπα διαλέγοντας τον καταστροφικό και μοναχικό δρόμο που προτείνουν και τις κρατικοδίαιτες μαφίες της δραχμής που ο δρόμος αυτός ΠΑΝΤΑ κυοφορεί.

Και εμείς μπορεί βέβαια να εθελοτυφλουμε, το πραγματικό όμως δίλημμα το έχουν καταλάβει πλήρως οι Τούρκοι οι Σκοπιανοί και οι Αλβανοί. Όλοι αυτοί συνεγείρονται από μεγάλες ιδέες, εδαφικού χαρακτήρα διεκδικήσεις και οχι από ανοησίες όπως αυτές του Λαφαζανη ή προσδοκίες αναδιανομής και εύκολου πλουτισμού που έχουν οι εκκολαπτόμενες μαφίες της δραχμής. Έχουν λοιπόν σαρωτικό ιδεολογικο πλεονέκτημα, και κάθε άλλο παρά διακατέχονται απο τζάμπα και γελοίους ψευτοτσαμπουκάδες τύπου Καμμένου. 

Αύριο - μεθαύριο θα φανεί και το άλλο τεράστιο ψέμα περί της δήθεν διάλυσης της ευρωζώνης αν ο Τσίπρας κάνει το δύσκολο. Καμαρώστε το-20% στο χρηματιστήριο το δικό μας και κανένα -2% - -3% στην ΕΕ που κι αυτά θα διορθωθούν μες στη βδομάδα ενώ εμείς θα πέφτουμε συνέχεια.

Λίγο αργότερα όμως, σ' ένα δύο χρόνια, όταν θα χουμε πτωχεύσει και κανείς δε θα μας κάνει πια παρέα, όταν η χώρα θάχει κι άλλο αδιεάσει από δημιουργικούς ανθρώπους γιατι κανείς δε θα έχει όρεξη να δουλέψει για τα πεντάχρονα των φασιστών και των σταλινικών, τότε λοιπόν θα συμβεί και το χειρότερο. Κάποιος απ΄ τους αληθινούς εχθρούς μας κι όχι τους ψεύτικους που έχουν φτιάξει η συμμαχία φασιστών (ΧΑ) και σοσιαλφασιστών (ΚΚΕ) με τις ζώνες διασποράς τους (ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ) για να ανεβάζουν τζάμπα αδρεναλίνη μάλλον θα μας χτυπήσει την πόρτα... Μάλλον οι Αλβανοί, λέω εγώ, που είναι και μπαρουτοκαπνισμένοι, μ΄ αληθινά μπαρούτια όχι αποκριάτικα σαν του βλαμμένου του Καμμένου. Οι Τούρκοι μάλλον είναι πολύ μεγάλοι για να ασχολούνται με εμάς.

Σήμερα χαμογελάνε υπομονετικά και τρίβουν τα χέρια τους ανάμενοντας μήπως φανούν τα όρια της ηλιθιότητας. Κάποια στιγμή θα σχεδιάσουν...

Κι αυτό το τελευταίο για τα χαμόγελα και τα χέρια το ξέρετε καλά ότι δεν είναι σενάριο και κινδυνολογία. Είναι η ωμή πραγματικότητα..

Ψήφισε λοιπόν Έλληνα τα ψεύτικα δημοσιονομικά διλήμματα της γκαιμπελικής προπαγάνδας που κυβερνά. Ψήφισε και κοιμήσου μετά ήσυχος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου