17/2/15

Ηρωικό ψέμα - η σίγουρη οδός προς την καταστροφή και το φασισμό

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια εκτός αν συνοδεύεται από επίδειξη ηρωικού και αγωνιστικού πνεύματος, από ξεκάθαρα και καλά κατασκευασμένα δίπολα καλού – κακού.

Πριν από 100 χρόνια σαν σήμερα η Ευρώπη ήταν ένα απέραντο σφαγείο, όπου αξιοπρεπείς Γερμανοί έσφαζαν τους επίσης αξιοπρεπείς Γάλλους όπως έκαναν και οι περήφανοι Ρώσοι με τους σατανικούς Αυστριακούς. Οι ιστορικοί ακόμη δεν έχουν αποφανθεί τι ήταν που έφερε αυτή την τρέλα και την τεράστια έκρηξη εθνικιστικής αξιοπρέπειας. Η κυρίαρχη άποψη είναι η γελοιότητα ΟΛΩΝ των ηγετών της εποχής. Που για να υπάρξουν έπρεπε να πακετάρουν μπόλικη εθνική αξιοπρέπεια. 

Αργότερα, η προπαγάνδα των σταλινικών δαιμονοποιούσε ασταμάτητα τη Δύση, οι ναζιστές τους σατανικούς Εβραίους, η Β. Κορέα τους ιμπεριαλιστές, το ΙΚ τη Δύση ξανά. Mόνο έτσι μπορούσαν να υπάρξουν.

Αυτή η δουλειά, κι η αξιοπρεπής απάτη, τραβάει αιώνες. Όσο υπάρχει ιστορία, όσο υπάρχουν αυταρχικές/ φασιστικές/ σοσιαλφασιστικές δικτατορίες.

Αυτό το κουβάρι ξετυλίγεται πια στην Ελλάδα. Μπορεί αυτή τη στιγμή να είμαστε μάρτυρες μιας "διαπραγμάτευσης", που βασίζεται σε ανυπόστατες υποθέσεις για μια δήθεν εξέγερση του Νότου και σε παρανοϊκές προτάσεις ότι θες να κουρέψεις τις οφειλές σου και αυτό θες να το πουλήσεις στους Ισπανούς και στους Σλοβάκους ως win win!

Αυτή όμως είναι μόνο η πρώτη φάση, η εποχή του ρομαντισμού, που γίνεται σιγά σιγά κομμάτια.

Το τεράστιο ψέμα περί ευθυνών της ΕΕ το εξέθρεψαν πρώτα σιωπηρά οι ΠΑΣΟΚ/ ΝΔ για να κρύψουν τα εγκλήματά τους. Το παρέλαβε τώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ και του έδωσε "ηρωική" και "αξιοπρεπή" φωνή. Μέρες που είναι, μεταμφίεσε την παγκόσμια ξεφτίλα της χώρας σε αξιοπρέπεια! Και την ανοικτή, τεταμένη, παλάμη του ζήτουλα, σε πράξη αντίστασης σε κάποιον υποτιθέμενο εκβιασμό!!

Από μια κλωστή κρέμεται η συνέχεια. Απομονωτισμός, ολιγαρχίες, συμμορίες. Σιγά σιγά θα εκφραστούν και πολιτικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταρρεύσει, ως πολύ πολιτισμένος για να διαχειριστεί τη ζούγκλα που θα ακολουθήσει. ΚΚΕ και ΧΑ είναι οι καλύτεροι, οι πιο ετοιμοπόλεμοι, υποψήφιοι διαχειριστές. Ξεχειλίζουν από αγωνιστική "αξιοπρέπεια" και οι δυο τους. Και βέβαια τα δικαιώματα της μειονότητας στη Θράκη μάλλον δε θα μείνουν απροστάτευτα. Ενώ το ΙΚ σφάζει 300 χιλιόμετρα νότια της Κρήτης και στο ανάμεσα, σωρός τα πλεούμενα προσπαθούν να πλευρίσουν κάποιο βράχο της ανάλγητης ΕΕ να ξεφορτώσουν χιλιάδες απελπισμένους.

Ξυπνήστε απ΄ το γλυκό σας ύπνο "αξιοπρεπείς" συριζαίοι. Ξυπνήστε και δείτε ότι δίπλα σας δεν υπάρχει κανένας Νότος, ούτε καν η Κύπρος!! Ο Νότος κρύβεται, οριοθετείται και δε θέλει ούτε να σας ξέρει. Τα λεφτά του θέλει μόνο. Δίπλα σας υπάρχουν μόνο μερικοί γραφικοί αριστεριστές, που βγήκαν βόλτα απ΄ το μουσείο, και κυρίως δίπλα σας υπάρχουν όλα τα ακροδεξιά κατακάθια της ΕΕ (Η Λεπέν της Γαλλίας, η Λέγκα της Ιταλίας, ο Φαράντζ της Αγγλίας, ο Καμένος της Ελλάδας). Αυτοί είναι που σας χειροκροτούν και σας ζητωκραυγάζουν. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου