17/2/15

Αντί για πρόεδρος των φυλακισμένων, πρόεδρος Δημοκρατίας!

Ο υφυπουργός (και παλιός καθηγητής μου) Μπαλτάς, μέγας θεματοφύλακας του κρατισμού, εξοβέλισε ως αμαρτωλή την αριστεία απ΄ την εκπαίδευση καταργώντας τις εξετάσεις εισαγωγής στα πρότυπα σχολεία και επαναφέροντας τον επαναστατικό κλήρο. Όταν δεν αντιλαμβάνεσαι την ανάγκη παραγωγής πνευματικής ελίτ χάνεις απ΄ το κάδρο και την παραγωγή πνευματικής και ηθικής σαβούρας. 

Κάπως έτσι, μες στη θολούρα αυτή, προκύπτουν οι φελλοί τύπου Παυλόπουλου. Και κρύβονται μετά σε ομάδες. Και προσφέρουν κεντροδεξιό αντιστάθμισμα και αντάλλαγμα σε μια κεντροαριστερή κυβέρνηση. Ή κάτι άλλο τέτοιο.

1- Η ομάδα


Αν κάποιος δεν ξεγελαστεί από νόθες ομάδες/ αγέλες και εστιάσει στο άτομο τότε θα δει μια άλλη εικόνα. Ανίκανος που επέτρεψε να καεί η Αθήνα από βλαμμένους ψευτοαναρχικούς, γελοίος που καμάρωνε μουγκός τον Κασιδιάρη να δέρνει, πάπας του κρατισμού, φαύλος και διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι (παρακάτω πίνακας) κι ανόητος εκλογομάγειρας που σχεδίασε τον βλακώδη εκλογικό νόμο που συμπτωματικά οδήγησε στη συντριβή της παράταξής του (αλίμονο, όχι όμως και στη διάλυσή της...) από τους, τάχα μου, οπαδούς της απλής αναλογικής.



2- Το άτομο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου