14/1/07

Koυφοντίνα΄ μ ζώσε τ΄ άρματα

H νέα γενιά εγκληματιών – τρομοκρατών φαίνεται ότι αρματώθηκε και άρχισε τις ρουκέτες στην Αμερικάνικη πρεσβεία και όλα τα άλλα σύμβολα τα καταχωνιασμένα στις εσχατιές των κόμπλεξ της.

Μια σύσταση, αν επιτρέπεται.

Παιδιά, πάτε καλά; Καλά, ας ξεχάσουμε για μια στιγμή ότι το να πυροβολάς με μπαζούκας και ρουκέτες απαγορεύεται νομικά – γιατί θα σε βάλουν φυλακή, ηθικά- γιατί θα σκοτώσεις σίγουρα κάποιον ή περισσότερους άσχετους και λογικά- γιατί τα καριοφίλια σήμερα δε φέρνουν αποτελέσματα. Ας πούμε ότι όλα αυτά είναι λεπτομέρειες και ότι εσείς είστε οι νέοι Ρομπέν των Δασών που θα γκρεμίσετε, με κάθε κόστος, το αστικό κράτος και τους μηχανισμούς του...

Καλα ρε παιδιά, να μπω για λίγο στη θέση σας και να πω ότι έτσι πράγματι είναι. Ρομπέν μου! Και γιατί βρε βλαμένοι πυροβολάτε κάτι καημένους αστυνομικούς- έστω και ματατζήδες- που άφησαν τα πρόβατα και ήρθαν να δουν την Αθήνα; Μόνο εσείς θα βλέπετε την Αθήνα ρε ζωντόβολα; Αυτός ρε είναι ο σοσιαλισμός σας; Αυτοί ρε ηλίθιοι είναι η εξουσία; Βρε χαϊβάνια, στην Ελλάδα γίνεται χαμός σήμερα. Σε ποιον πλανήτη ζείτε; Αλωνίζουν έμποροι ναρκωτικών, λευκής σαρκός, λαμόγια κάθε χρώματος, που η κάθε μίζα που εισπράττουν είναι όση όλα τα μηνιάτικα των ΜΑΤ μαζί. Αναρωτιέμαι ρε ηλίθιοι, δε νομίζετε ότι όταν τελικά σας μαζέψει ο μπόγιας, γιατί θα σας μαζέψει – ρωτήστε τον Κουφοντίνα να σας πει τις λεπτομέρειες - δε νομίζετε λοιπόν, ότι θα βοήθαγε την υπόθεσή σας να είχατε ξεκάνει κάποιους απ΄ τους παραπάνω; Προσπαθώ να μπω στο βλαμένο μυαλό σας, που σας κάνει να πιστεύετε ότι ο ματατζής απ΄ τ’ Άγραφα ή άντε κανένας μαύρος λοχίας απ΄ τη Νεμπράσκα, είναι εξουσία. Και εσείς πρέπει να μας απαλλάξετε απ΄ αυτή.

Αδύνατο ρε παληκάρια μου.

Άντε και καλή φυλακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου